Hallamaan blogi‎ > ‎

Voi Ruutana!

lähettänyt Sakke Suuri 6.8.2012 klo 12.27
Yleensä tulee kirjoiteltua vaan pelkkää hyvää joten tasapuolisuuden nimissä nyt keskitytään huonoihin juttuihin.

Ruutista on tullu ittepäinen... Onhan se tyttökoira mutta silti. Tottelee vain silloin kun huvittaa ja nyt viimepäivinä ei ole juuri huvittanut. On tosi nastaa ravata saunatakki päällä naapurien pihalla koiraa hakemassa. Aiemmin herkuilla sen sai houkuteltua takas kotia mutta tänään ei tepsiny enää nekään. Vissin saa liikaa herkkuja?

Tuo karkailu on sen verran tympäsevää että nämä muut kolttoset ei ole oikein edes mainitsemisen arvoisia, kerrotaan kuitenkin. Eli omenapuun runkosuojaukset on saanu lähteä jo useampaan kertaan. Sitten nurmikolle on ilmestyny sinne tänne "kraatereita", avaruusromua? Sisäsiistejä ollaan silloin kun mattoja ei ole lattiassa. Lasten jalkapallo on puhkaistu. Minun työhanska on mystisesti kadonnut. Muutama kukka on möyhennetty ruukkuunsa... Siinäpä ne. Ei mitään vakavaa ja sisällä ei tosiaan ole tuhoja tehty eikä Ruuti kyllä kovin kauaa sisällä viihdykään vaan käy sisällä lähinnä syömässä ja nukkumassa yöt.

Ruuti on nyt 12vk joten tuo tottelevaisuus todennäköisesti paranee "kuin itsestään" kun ikää tulee lisää. Eikä tuon ikäiseltä voi vielä kovin paljoa vaatia... Itseasiassa omat poikani ovat nyt 5 & 7 eikä ne tottele juuri paremmin kuin Ruutikaan joten taitaa olla vika "kasvattajassa".

Huomenna mennään eläinlääkäriin ottamaan rokotukset. Samalla varmaan punnitaan ja mitataan. Palataan näihin myöhemmin.
Comments