Hallamaan blogi‎ > ‎

Ruskamaraton

lähettänyt Sakke Suuri 1.9.2012 klo 13.41
Terveisiä isolle kirkolle täältä Leviltä!

Pitää tunnustaa heti alkuun että tämä "bloggaus" tulee tehtyä "pienissä häissä". Pahoittelen ja tämä ei tule toistumaan, no ehkä ens vuonna.

Tosiaan, vartti tuli räpiköityä maaliin ja tuloksena pronssi. Tämä oli kuitenkin voitettu mitali, sen verran oli vaikeuksia ite kisassa kuten harjoituskaudellakin. Lopussa voimia oli vaikka muille jakaa mutta kun ei paikat kestä niin ei kestä, minkäs teet. Juoksemalla kuitenkin tultiin maaliin ja maaliviiva ylitettiin "komealla" telemark-hypyllä... oli siinä varmasti yleisölllä ihmettelemistä.

Ruutana on ollu Levillä kuin kotonaan, sillä erotuksella että on ollut sisäsiisti. Ollaan majoituttu aika isoon hirsimökkiin jossa meitä taitaa olla 13 henkeä + Ruuti. Ruutana on tosiaan ollut kuin ei ois ollukkaan. Ei ole tehny ittestään numeroa vaikka välillä älämölö on ollu aika railakastakin. Tällä hetkellä Ruuti taitaa olla lämmittämässä minun sänkyä... Saa nähä onko siinä vielä tilaa vai joudunko nukkuun lattialle :)

Huomenna pitäis käydä kattomassa löytyykö lintuja Levin maasoista. Tästä 20 kilsaa pohjoiseen olis valtion mettiä joita vois käydä katsastamassa.

Aiemmin tällä viikolla käytiin eläinlääkäriltä hakeen piikki ja samassa hommattiin passi. Jahtikauden lopulla pitäis lähtä käymään pohjois-Ruotsissa katsastamassa paikallista lintukantaa.

Eläinlääkärin vaaka näytti 6,15kg ja mittaus n. 36cm. Ikää tuolloin oli 15vk + 4pv

Hik!
Comments