Hallamaan blogi‎ > ‎

OK!

lähettänyt Sakke Suuri 24.7.2014 klo 14.04
Ei pitäis luvata mittään kun ei niitä kuitenkaan pysty pitämään. Niinhän siinä kävi että päätettiin jättää Iin näyttelyt kuitenkin väliin. Tuli muita kiireitä... (lorvikatari).

Mutta onhan siinä Oulua kerrakseen kun Ruutin kans lähdetään Ouluun OK-haukkuihin. Eihän tämäkään kuulunu meän alkuperäisiin suunnitelmiin mutta niin se vain sieltä "putkahti" pinnalle kun koekalentereita plärättiin. Itseasiassa, tuo OK-haukkujen reissu käy melkein edullisesta kahden hengen lomasta -> Viikonloppu majoituksineen päivineen 100e. Ei tuota nykypäivän rahassa voi kovin tyyriinä pitää. Oulun reissun vuoksi kisakalenterista joudutaan puottaan Pellon reissu pois kun kahteen paikkaan ei kerkeä yhtä aikaa.

Sitten on pakko lausua kiitokset niille kahdelle(vai olikaan niitä kolme) tuomareille jotka lupautuivat lähtemään meille, täysin tuntemattomille muukalaisille, tuomareiksi. Iso kiitos teille! Lupaan ottaa Fiiun kyytiin pari sidukkaa ja olutta siltä varalta että nähdään lauantain kokeen jälkeisissä jälkipeleissä :) Ja tottakai vastaisuudessa, mie olen käytettävissä tuomarihommiin jos/kun Te täälläpäin tuletta pyörähtämään. Tosin sillä edellytyksellä että saan tuomariharjoittelut tehtyä. Edellinen yrityshän ei menny aivan putkeen.

Oulun pystykorvakerhon jäseniä on syytä kehaista muutenkin... Soittelin aika monelle(tarkkaa lukua en kehtaa paljastaa) tuomarihommia kysellen. Lähes kaikilla kieltätäytyneillä oli ns. "oikea" syy. Tosi moni oli jo lupautunut tuomarihommiin ja ne jotka ei ollut niin olivat osallistumassa omalla koiralla.

Pikkulinnut tiesi myös kertoa että Ruutin äitee, Luna, on myös tulossa kisaan. Saa nähdä vieläkö nuo muistavat toisensa ja miten jäsenten välisessä kisassa käy. Vakavasti ottaen, En oottele kuuta taivaalta mutta oishan se mukavaa jos joku muukin pääsisis toteaan että "kyllähän se Ruuti haukkua ossaa, lintuaki" :)

Eli koekalenterissa on nyt 2 starttia Oulussa. Tuosta seuraavana vkloppuna on sitten meän kotikisa Alatornion ms:n järjestämänä. Jos nuo kisat saataisiin käytyä niin hyvä... nimittän jossain välissähän se juoksu sieltä tulee ja jouduma kuukaudeksi telakalle.

OK-haukkuja ajatellen... eihän Oulussa ole jäniksiä? ;)
Comments