Hallamaan blogi‎ > ‎

Humusta hälinään

lähettänyt Sakke Suuri 15.5.2013 klo 13.26   [ 15.5.2013 klo 13.29 päivitetty ]
Olipahan kemut... Vieraita oli vaikka ja kuinka, oli kettu-Keke, Salonen, 2. polven poroisäntä Muoniosta jne. Alkukangistelun jälkeen myös päivänsankari pääsi mukaan juhlahumuun ja loppuillasta vieraiden vastaanotto hoitui jo rutiinilla :) Juhlien alkuvalmisteluja haittas hieman muut kiireet mutta juhlaväen kommenttien mukaan piirakat oli hyviä ja kuten arvata saattoi, äänestettiin päärynäpiirakka hieman paremmaksi kuin omena serkkunsa. No molemmat piirakkavuoat saatiin kuitenkin vaivatta tyhjäksi ja nyt ne on jo pesukoneessa valmistautumassa seuraaviin juhliin.

Etusivulla oleva laskuri on jälleen rullattu uuteen asentoon. Tällä kertaa edessä olisi kauden 2. näyttely Kemissä. Ruutia Tervolassa esittänyt handleri on vapautettu tehtävistään ja nyt menestystä lähdetään hakemaan uusin voimin ;)

Näyttelyistä päästäänkin toiseen aika mielenkiintoiseen aiheeseen. Nimittäin pari päivää sitten selailin koneelta vanhoja valokuvia ja hätkähdyin kun huomasin kuinka Ruutin turkki on vaalentunut ihan viime aikoina. Aikani siinä mietin että mistä tuo olisi voinut johtua... Sitten muistin että reilut pari kk sitten vaihdoin Ruutin nappulan merkkiä. En tiedä onko ruuan vaihdolla lopulta mitään tekemistä ko. asian kanssa mutta varatoimena heitin pois jäljellä olleet ruuat ja palasin takas siihen "vanhaan ja hyvään" jota meillä on syöty siitä lähtien kun Ruuti meille tuli.

Nyt kun katson Ruutia ja kuvia esim. helmikuulta niin ruskean värin sävyssä on todella iso ero... hieman ihmettelen itseäni että kuinka en ole huomannut asiaa aiemmin :( No, aika näyttää että johtuiko turkin värin vaaleneminen nappulasta vai onko Ruuti vasta nyt näyttänyt että kuka hän lopulta on (=blondi;))


Comments