Hallamaan blogi‎ > ‎

Lomatunnelmia

lähettänyt Sakke Suuri 14.7.2012 klo 13.25
Kesäloma! Kesälomat on kivaa aikaa, silloin katellaan telkkua, valvotaan myöhään ja nukutaan pitkään... Niinhän sitä luulis, Ruuti laitto eilen nukkuun kasilta ja jaksoi nukkua viiteen. Sisäsiistiksi kun opetellaan niin silloin lähdetään herämisen jälkeen heti ulos :) No, minun ulkoiluvuoro ei onneks ollu vielä viideltä vaan sain nukkua armollisesti kuuteen saakka. Noin kello kuus me sitten seisoskeltiin Ruutin kans pihalla ja katseltiin kun sade teki selvää meidän naurismaasta. Ei me kuitenkaan sateessa kauaa viihdytty vaan tultiin sisälle lueskeleen uutta Metsästäjä -lehteä. Ei taidettu päästä edes ensimmäisille mainoksille asti kun pissahätä oli jo ohi... No, tuo oli tämänpäivän ainoa vahinko eikä eilistä enää muistella.

Eilen aloteltiin tutustumaan kaulapantaan ja tänään käytettiin yhessä jo talutushihnaa lenkillä. Kovin pitkälle ei kuitenkaan päästy kun meillä tuntui olevan reitistä aivan päinvastaiset suunnitelmat. Sen verran kuitenkin että käytiin tutustumassa naapurin Aatuun(Suomen ajokoira) ja Amiin(Harmaa http://seitti.net/dog/suku/amiraali.html). Siinä esiteltiin ittemme, vaihdettiin kuulumiset ja lähdettiinkin jo käveleskeleen kotia kohti.

Reissun lisäksi tänään harjoiteltiin temppuja. Istumista sekä yksin oloa. Istumisen Ruuti ymmärsi hämmästyttävän nopeasti kouluttajan taidoista huolimatta; "kun tuo ukko puhuu mulle, istun vain ja katson silmiin, sitten saankin herkkuja".

Sitten yksinoloharkka. Ruuti aidattin portilla huoneeseen jossa oli vähiten tuhottavaa, ei arvotauluja, kultalusikoita tai muutakaan.. Sitten sanaakaan sanomatta lähettiin n. 15 minuutiksi ulos.

[15 minuuttia...]

Hiippailtiin hiiren hiljaa sisään jotta yllätettäisiin kaveri itse teossa järsimässä sängynjalkaa tai kaapin kulmaa. Mitävielä, kaveri nukkui niin sikeästi ettei viitsiny edes herätä kun annettiin kehuja :)

Näiden parin yhteisen päivän jälkeen olen kyllä otettu... Kunhan saadaan yöunia venytettyä niin mikäpä tässä, lomaillessa.
Comments