Hallamaan blogi‎ > ‎

Kevyttä vastatuulta

lähettänyt Sakke Suuri 5.6.2012 klo 11.56
Laskurin mukaan Ruuti on tulossa kotia 33 päivän päästä. Enää ei passaa seistä tumput suorassa vaan on aika alkaa toimimaan.

Lauantaiksi olen suunnitellu pienimuotoista talkoota jossa ois tarkoitus aloitella koiratalon tekoa. Valmistelevina toimenpiteinä kävin tänään hakemassa paikallisesta tavaraa, muottilankkua, havuvaneria ja ulkovuorilautaa. Huomenna olis uusi reissu tiedossa, vielä puuttuu harkot, havuvaneria(oikean paksuista tällä kertaa...), Finnfoamia, uretaania, tuulensuojaa yms tilpehööriä. Eiköhän noilla tarvikkeilla lauantaina päästä alkuun jos luoja suo. Perjantai-iltana tosin sattu olemaan firman kesäjuhlat... no, kyllähän sitä pari kestää ottaa.

[Tässä kohtaa 20 min kriisipalaveri]

No niinhän siinä kävi kuten jo hieman ennakoin. 9mm havuvaneri ei kestä lattiassa(niskat 600mm välein), eikä taida kestää 12mm:kään. Koska projekti on mitä kriittisin, ei pienintäkään riskiä voida ottaa. Siispä korvaamme havuvanerin lattia-anselmilla. Samassa palaverissa huomattiin että pelkkä villojen paiskominen lattianiskojen väliin ei riitä koska niskat itsessään muodosta kylmäsillän koiratalon kovimpaan ytimeen -> Korvataan pohjaan suunniteltu tuulensuoja levy Runkoleijonalla, ja niin on taas yks huoli vähemmän.

Nämä edellämainitut muutokset nostaa hieman kustannuksia mutta onneksi on pikavipit.
Comments