Hallamaan blogi‎ > ‎

Hajatelmia

lähettänyt Sakke Suuri 21.10.2013 klo 4.59   [ 21.10.2013 klo 11.36 päivitetty ]

Jahdissa on käyty edelleen mutta linnut tuntuu olevan tiukassa. Viime lauantaina löydettiin 3 lintua mutta ne eivät jääneet koiraa kuuntelemaan. En tiä kumpi vaikutti enemmän, ensilumi vai kuulas pakkaskeli. No, Jänis pysyi haukussa huomattavasti paremmin :D

Eräkämppä-projekti laitettiin talviteloille. Tuota jatketaan keväällä puitten kaadon merkeissä. Pitäis jossain välissä laskeskella että minkä verran ja minkälaisia puita vielä tarvitaan. Kaikenkaikkiaan tästä projektista jäi hyvä fiilis ja ite kyllä luulen että tuo vielä jonain päivänä tulee valmiiksi. Vuotta ei kuitenkaan uskalla luvata.

Mettäkanalintukauden loppumiseen alettiin varautuun eilen. Eli löysättiin fasaanitarhasta 14 lintua irti ja tekstiviestien perusteella ne on löytäneet ruokintapaikat jo nyt. Hieno homma… Nyt ootellaan rauhassa että linnut ”villiintyy” ja sitten aletaan kokeilemaan että miten ne pysyvät haukussa. Tarkoitus olis palkita koira jossain välissä hyvällä puotuksella.

1 kukko ja 4 kanaa jätettiin tarhaan seuraavaa kesää varten. Eli sieltä sitten saadaan täydennettyä fasaanikantaa jos/kun pedot niitä jonkuverran verottaa.

9.11 järjestetään Torniossa linnunhaukkukoe jonne me ollaan ilmottauduttu. Ite suoritan tuossa ensimmäisen tuomariharjoittelun ja Ruuti tietenki debytoi ”koekoirana”. Aika näyttää että kumpi meistä onnistuu paremmin.

Comments