Hallamaan blogi‎ > ‎

Doping, ei OK!

lähettänyt Sakke Suuri 18.8.2014 klo 4.54
Miten voi olemattomasta heinänroskasta paisua pilvilinnat romuttava doping-paljastus?

Helposti... Kuvittele koira jolla silmä rähmehtii, heinänroskasta oletat. Rähmintä loppuu mutta jonkusen päivän päästä se alkaa uudelleen. Silmä punottaa hieman --> eläinlääkärille. Eläinlääkäri toteaa silmätulehduksen ja määrää 7-10pv antibioottikuurin. Se on siinä, muuta ei tarvita. Antibioottikuuri päällä ei saa osallistua kilpailuun, ja toiseksi, liekö se kovin mielekästäkään jos koira on kipeä?

Eli meidän osalta tuo tarkoitti sitä että joudutaan jättämään OK-haukut tältä vuodelta väliin. Tällä hetkellä, pari päivää käryn jälkeen, edellinen tapahtumasarja enää v1tu77aa. Pari päivää taaksepäin otti pattiin ihan erillä tavalla. Onneksi silmä on kuitenkin nyt parempi, ei enää rähmi + punotus on hävinny. Terveys on kuitenkin kaikkein tärkeintä.

Mitäs nyt? En tiiä... en ainakaan enää suunnittele mitään. Ne kun tuntuu menevän aina päin honkia. Eli, ei varmaankaan mennä kuun lopulla järjestettävään lintukisaan, ei vaikka on kuinka kotikisa. Paitsi jos juoksu kerkeää alkaa ennen tuota... silloin me osallistutaan ja kaikki menee taas päin seiniä ;)


Comments