Hallamaan blogi‎ > ‎

Asiasta ja asian vierestä

lähettänyt Sakke Suuri 18.2.2014 klo 23.57

Joku saattaa muistaa(minun lisäksi) kuinka vajaa vuosi sitten kirjoittelin Ruutin turkin väristä, tai oikeastaan värin puutteesta. Tuolloin elettiin kevät talvea kun havahduin että ruskeat värimerkit oli muuttuneet lähes valkoisiksi. En edelleenkään tiedä että mistä tuo "blondius" johtui mutta nyt tilanne on toinen. Ruskeat värimerkit näkyy hienosti ja onpa turkki muutenkin hyvän tuntuinen. Aika näyttää että vaihtaako Ruuti taas tulevaksi kesäksi itelleen vaaleamman turkin vai oliko kyseessä vain hetkellinen päähän pisto.

Rovaniemen päänäyttely lähestyy. Jossain välissä aattelin että lähdettäis käymään paikan päällä näyttäytymässä mutta kyllä reissu jää sittenkin väliin. Ruutin juoksu on tulossa tässä piakkoin enkä halua lähteä sinne hämmentään/sotkeen muiden esiintymisiä. Katsellaan näyttelyitä uudelleen kun juoksut on saatu juostua. Viime vuonna juoksu alkoi tammikuun 17. päivä eli nyt ollaan ainakin kk myöhässä.

Sitten lempiaiheeseen, eli ruokaan... Syksyllä tuli telkkarista "Food Inc"-dokkari josta innostuneena vaihdoin Ruutin safkan täysin viljattomaan. Ruokaan jossa oli 60% kalaa ja loput vihanneksia. Tuota on sitten syöty n. tammikuun loppuun saakka. Sitten vaihdoin ruuan saman valmistajan kana-ruokaan... Jäbäleisson että alko ruoka maittaan eri tahtiin. Aiemmin olen pitäny Ruutia "huonona" syöjänä mutta nyt tuntuu että kuppia saa täyttää tämän tästä. Tulokset alkaa myös näkyä sillä nyt ollaan siinä hilkulla että valjaita pitää säätää hieman isommaksi :)

Vihdoin ja viimein sain hankittua paremman kameran. Viikko sitten postipoika toi uuden kameran jolla toivon mukaan saa parempi laatuisia kuvia. Asetuksiin ym säätöihin en ole kerennyt tutustua mutta myös automaatti-asetuksilla tuntuu tulevan hyviä kuvia. Tosin kuvaaja on edelleen sama vanha joten ihmeitä ei kannata odottaa...

Ruutin sivuilla on nyt ollu reilun vuoden päivän kävijälaskuri. Laskurin mukaan sivuilla on käynyt vuodessa n. 1500 uniikkia kävijää ja sivuja on katsottu yhteensä 10 000 kertaa. Sivujen suosituimmat hakusanat on olleet "Pohjanpystykorva", "Koiratalo".

Täältä tähän.

Comments