Hallamaan blogi‎ > ‎

1. Syntymäpäivä!

lähettänyt Sakke Suuri 13.5.2013 klo 2.19
Syntymäpäivät lähestyy. Vielä yksi yö ja Ruutilla lävähtää 1v mittariin. Olema yksissätuumin suunnitelleet huomiseksi pienet pirskeet... Ruutin toivomusten mukaan tarjoiluna on omena- sekä päärynäpiirakkaa + jokunen keksi, mitä nyt kaapista sattuu löytymään. Piirakat kuitenkin tehdään itse ja niitä varten on tarvikkeetkin jo hommattu. Toivottavasti muutama vieraskin saapuu paikalle jottei meidän tarvi ittekseen ihan kaikkia syödä :)

Niin, ensimmäinen vuosi koiran kans... Täytyy sanoa että Ruutin mukana ollaan saatu enemmän kuin yksi koira. Ensiksi mitä mukavin jahtikaveri jonka kanssa ne parhaat reissut on toivottavasti vielä edessäpäin, toiseksi lenkkikaveri joka lähtee lenkille satoi tai paistoi ja kolmanneksi sisäkissa (sisällä Ruutin rauhallisuus vetää vertoja edesmenneelle Sirkku-kissalle joka asusteli aikoinaan mummolassa). Pojat ovat myös olleet tyytyväisiä kun ovat saaneet uuden leikkikaverin. Etenkin pallopeleissä Ruutille saa tosissaan hakea vastusta(ja uusia palloja).

"Kissan" myötä onkin ajauduttu vähän hankalaan rakoon. Nimittäin koiratalo tuli viime kesänä rakennettua sen takia että luultiin Ruutin alkavan ulkokoiraksi. Toisin kuitenkin kävi ja nyt tuolle koiratalolle ei oikein ole käyttöä. Voi olla että kesän mittaan se siirretään tuohon naapuriin jossa Ami & Aatu koiranen odottaa jo innolla ehostusta omaan koppiinsa. Mikäli näin käy niin sitten pitäis rakentaa Ruutille ns. normaali koirankoppi niitä harvoja päiviä varten jolloin emme ole kotosalla touhuamassa... no, kesä näyttää kuin käy.

Tällä kesälle ois tarjolla pari muutakin projektia jotka liittyy raksailuun mutta niistä me ei vielä hiiskuta kun ovat niin hataralla pohjalla :D
Comments